Home | Bike my day | Route

Route

Het parcours voor Bike my Day 2024 bestaat uit een ronde door het mooie groene hart van gemeente Bernheze. Vanaf het start- en wisselpunt hotel restaurant de Leygraaf gaat de route linksom richting de kaathovensedijk door een bosrijke omgeving en mooie landerijen. De route is op openbare wegen, kent weinig obstakels en is bovendien vlak. Duidelijke bewegwijzering zorgt ervoor dat u altijd ziet welke kant u op moet.

De route voert over openbare wegen, die niet zijn afgezet voor overige weggebruikers. De organisatie benadrukt dat het belangrijk is de verkeersregels die gelden op de openbare weg in acht te nemen en te respecteren tijdens het evenement.

De start- en finishlocatie is:

Hotel Restaurant De Leygraaf
Meerstraat 45A
Heeswijk Dinther

Aandachtspunt: Een deel van de route is omzoomd met eikenbomen. Daarin kan de eikenprocessierups voorkomen. We hebben de gemeente geattendeerd op het event Bike my Day en gevraagd extra effort qua schouwen en bestrijden te plegen langs de route. Desondanks kunnen we enige mate van overlast niet uitsluiten. Om te weten wat de eikenprocessierups is en wat je er tegen kunt doen is er een brochure van de GGD.

 Fiets mee in de strijd tegen kanker 

© 2024 - Alle rechten voorbehouden