Home | Bike my day | Deelnemers informatie

Deelnemers informatie

 

PARKEREN

Parkeren vindt plaats op parkeerplaatsen aan de Zandkant (straatnaam). Verkeersregelaars wijzen de juiste richting aan.

START

De start is om exact 8:00 uur bij Hotel Restaurant De Leygraaf Meerstraat 45A te Heeswijk Dinther. Zorg dat je uiterlijk 7:30 uur aanwezig bent.

 

UITGIFTE STARTNUMMERS

Tussen 7:00 uur en 7:30 uur kan er voor elk team één startpakket afgehaald worden bij de infobalie in de tent, bij voorkeur door de teamcaptain. In het startpakket vind je:  

-          Stuurbordjes met tijdsregistratie chips en tyraps

-          Consumptie-, lunch- en dinerbonnen

-          Routekaartje

-          Dagprogramma

De ontvanger van het startpakket dient ervoor te zorgen dat alle teamleden een stuurbordje krijgen en de bonnen en overige bescheiden ontvangen.

TIJDSREGISTRATIE

Iedere deelnemer beschikt over een persoonlijke chip en een teamchip, zodat zowel de prestaties van de individuele renner als die van het team gemeten kan worden.  De chips dienen bevestigd te worden conform de handleiding. Gedurende de dag zullen de prestaties van de teams en renners via een scherm op locatie in beeld worden gebracht.

Om de registraties goed te laten verlopen dient de zone rondom de start en finish tijdens het event niet betreden te worden door deelnemers met de racefiets die niet op het parcours zijn om mee te fietsen. Dit kan valse registraties opleveren.

LUNCH EN DINER

Voor de deelnemers is er tussen 11:30 uur en 13:00 uur een lunchpakket af te halen. Voor de lunch zitten er bonnen in het startpakket.

LAATSTE RONDE

Tot circa 16:45 uur is het mogelijk om aan de laatste ronde deel te nemen, daarna niet meer. Aan de teamcaptains het verzoek om na afloop de stuurbordjes met de beide chips af te geven bij de infobalie en het team af te melden.

PRIJZEN

Er zijn prijzen voor zowel individuele prestaties als teamprestaties. Zo zijn er prijzen voor:

-          Het team dat het meeste sponsorgeld opgehaald heeft (op basis van de stand op 18 juni om 17:00 uur)

-          Het team dat het meeste rondes gefietst heeft. (team tag)

-          Het team dat de meeste rondes cumulatief heeft gereden. (alle individuele tags per team opgeteld)

-          De mannelijke renner met de meeste rondekilometers

-          De vrouwelijke renner met de meeste rondekilometers

De prijsuitreiking zal omstreeks 17:15 uur plaatsvinden.

PARCOURS

De route voert over de openbare weg, die niet is afgezet voor overige weggebruikers. Het parcours is vrij van stoplichten en duidelijk aangegeven met witte Bike my Day bordjes. Let extra goed op tegemoetkomende deelnemers bij het oversteken van het kruispunt op de Heibloemsedijk, aangezien deelnemers elkaar daar kruisen. Voor de routekaart, klik hier.

VEILIGHEID

Bike my Day is een toertocht die plaatsvindt op de openbare weg. De organisatie benadrukt dat het belangrijk is de verkeersregels die gelden op de openbare weg in acht te nemen en te respecteren tijdens het evenement.

DAGPROGRAMMA

Gedurende de middag en avond zullen er op het hoofdpodium verschillende optredens plaatsvinden. De spreekstalmeester zal de hele dag zorgen dat iedereen op de hoogte is van de belangrijke zaken. Ook voor de kleintjes is er van alles te beleven! Rond 17:15 vind de overhandiging van de cheque aan Stichting Matchis plaats. Het evenement sluit om 18.00 uur. Meer info over het dagprogramma vind je hier

AANSPRAKELIJKHEID VAN DE ORGANISATIE

Deelname aan Bike my Day is volledig op eigen risico van de deelnemer. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan of is ontstaan voorafgaand aan, tijdens of na afloop van deelname aan het evenement. Dit geldt ook bij afgelasten of verplaatsen van het evenement, alsmede ongevallen, diefstal of welke schade dan ook.

 Fiets mee in de strijd tegen kanker 

© 2024 - Alle rechten voorbehouden